Beoordelingen van Papagayo Curacao


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door Ronald Kok ● Juli 2009

Hotel8
Kamer9
Service8
Omgeving7
Eten8
Sport & Entertainment8
8

Dit was superdeluxe. Vlakbij het strand. Prachtig groen park, met uitstekend restaurant. Vriendelijk personeel. Absoluut een aanrader. In 2010 gaan we lekker weer!


Beoordeling door justine wouterson ● Oktober 2009

Hotel9
Kamer7
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment8
8.2

een prachtig park met hele mooie ruime en zeer schone bungalows. heel praktisch ingericht en met veel privacy. superaardig en behulpzaam personeel. kortom een echte aanrader!!! je moet wel goed ter been zijn of een auto hebben, want om het park te verlaten moet je een behoorlijke helling af. als je de weg oversteekt zit je bij Zanzibar, een hele leuke beachclub waar je heerlijk zit en eet. bij het naastgelegen Tinto kun je ook bijzonder lekker eten. het restaurant van Papagayo heb ik niet geprobeerd. ik kom hier zeer zeker terug!!


Beoordeling door r. ramsam ● Juni 2010

Hotel8
Kamer7
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment7
7.8

2 en of 3 slaapkamers hiervan willen we graag van u een offerte. 4 volwassenen 1 en of 2 slaapkamers 2 volwassenen ook gaarne een offerte


Beoordeling door Ton Vos ● Juli 2008

Hotel9
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment9
8.5

Super vakantie gehad, mooi resort, mooie setting van tuinen en bungalows. Kan geen min punten verzinnen ! Als we weer gaan dan zeker weer hier.


Beoordeling door Jan van dijk ● Juni 2010

Hotel9
Kamer8
Service8
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment8
8.2

Ik heb niet zoveel te vertellen het was fantastisch!


Beoordeling door Mies van der Plas ● Maart 2007

Hotel9
Kamer10
Service7
Omgeving8
Eten10
Sport & Entertainment7
8.5

Het was geweldig!! ik ga zeker nog een keeer


Beoordeling door jan steen ● April 2010

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment9
8.8

het was supergaaf de zee was mooi en het bed was heerlijk! de leukste vakantie ooit!


Beoordeling door kees van der boot ● Juli 2005

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

het was geweldig ook al is het 6 jaar geleden ik sta nog te springen!


Beoordeling door Simone Dijkstra ● Juli 2009

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment9
9

Het was een fantastisch bezoek! het personeel was zeer aardig, Het eten was lekker, de bedden lagen erg comfortabel en het weer zat erg mee! en verder waren de kamers een enorme luxe! het is zeker een aanrader!


Beoordeling door Nina Boudewijn ● Juli 2004

Hotel10
Kamer8
Service9
Omgeving9
Eten10
Sport & Entertainment9
9.2

Het was een super leuk bezoek Het eten smaakte goed, De bedden lagen ook erg comfortabel en het was er super mooi weer! de mensen zelf waren ook erg aardig.


Beoordeling door andre ● December 2003

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment9
8.8

het was een supervakantie!! het eten was ook heerlijk! supervet en mijn zoontje en dochter genoten ook erg!!


Beoordeling door Mandy Oosterling ● Juli 2011

Hotel8
Kamer8
Service8
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment8
8

Het was een leuk bezoek, maar het was wel jammer dat het zwembad gesloten was. het personeel was zeer aardig, de bedden lagen lekker alleen lag ik de heletijd met de klamboe in mijn gezicht. het was een leuk verblijf


Beoordeling door lineke van schaik ● Augustus 2011

Hotel9
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten10
Sport & Entertainment9
8.8

Het was fantastisch. Iedereen ontzettend vriendelijk. We voelen ons echt verwend! Luxe huisje, elke dag schoonmaak en vervanging van handdoeken. Iedere dag schone strandlakens afhalen bij de receptie. Onze huurauto werd afgeleverd voor de deur..De huisjes zijn gelegen in een tropische tuin, dus tropische vogels en salamanders voor de deur! Ook beach resort erg luxe! In het restaurant heerlijk gegeten.




Vergelijk Papagayo Curacao bij 5 aanbieders Bekijk prijs