Foto's

Over Willemstad

In de directe omgeving van Papagayo Curacao vindt u restaurants, winkeltjes en een Albert Heijn supermarkt. Het resort ligt direct aan de Jan Thiel Baai waar u de mooiste stranden van het eiland vindt. Deze baai staat tevens bekend vanwege de spectaculaire onderwereld. Duikers komen hier dan ook zeer graag. Ook zijn hier veel andere watersportmogelijkheden zoals surfen en wakeboarden. Aan het strand vindt u winkeltjes, een ijssalon en diverse beachclubs. ’s Avonds is het hier partytime. U bereikt het strand door even de weg over te steken. In de omgeving van de baai vindt u een mooi natuurgebied met zoutpannen waar u regelmatig flamingo’s kunt spotten. Het gebied leent zich geweldig voor mountainbiken of wandelen. Maar ook een rondtocht met een buggy of quad behoort tot de mogelijkheden.

Het centrum van Willemstad ligt op 16 kilometer. Dit is per bus uitstekend bereikbaar. In deze bruisende hoofdstad is van alles te zien en te beleven. Er heerst in de stad een heerlijke ontspannen Caribische sfeer. De twee belangrijkste wijken zijn Punda en Otrabanda. De Handelskade in Punda is één van de meest gefotografeerde plekjes van de stad. U vindt hier prachtig gekleurde geveltjes en een groot winkelgedeelte. Ook een bezoekje aan de drijvende markt met haar vele soorten exotische groenten en fruit is een unieke belevenis. Via de pontjesbrug kunt u zo naar het andere deel Otrabanda lopen. Dit deel van de stad is onlangs volledige opgeknapt. Willemstad beschikt over veel historische bezienswaardigheden waaronder het schitterende Fort Amsterdam uit de 16e eeuw. Ook zijn er diverse interessante musea. Het Seaquarium met spectaculaire dolfijnenshows trekt toeristen uit de hele wereld. Tevens kunt u zich hier zelf onder water begeven en met eigen ogen de kleurrijke bewoners aanschouwen.

Curacao is een waar vakantieparadijs. U vindt op dit eiland alles wat het leven aangenaam maakt. Een heerlijke klimaat met weinig regen en een zon die overuren maakt. Schitterende witte zandstranden met wuivende palmbomen, natuurschoon en een rijke cultuur en geschiedenis maken verder deel uit dit prachtige eiland.

Vergelijk Papagayo Curacao bij 5 aanbieders Bekijk prijs